бул. Стефан Стамболов 96, ет. 2
Бургас,
България
27.4528819
42.5268799
UserLikes
Име:

СРЕГИ

Адрес: Бургас, бул. Стефан Стамболов 96, ет. 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.sregibg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Общо строителство на сгради и строителни съоръжения
Дейност:

Строителство на административни, промишлени, обществени, търговски, хотелски обекти и съоръжения.

Ключови думи: среги оод, строителство, строителство на сгради, административни сгради, промишлени сгради

Галерия


СРЕГИ СРЕГИ СРЕГИ


Сподели във Facebook






За нас

СРЕГИ ООД, гр. Бургас е дружество, създадено през 2001 г. от група инженери-строители.


Основните дейности на дружеството са строителство на административни, промишлени, обществени, търговски, хотелски обекти и съоръжения и жилища, в страната и предимно в Бургаска област.


Дружеството разполага със собствена производствено-техническа база в Индустриална зона на гр. Бургас, разнообразна тежка и лека строителна механизация, висококвалифициран инженерно-технически и изпълнителски персонал и възможности да изпълнява разнообразни строително-монтажни работи качествено и в срок. Организацията се развива успешно благодарение на постоянния стремеж да се проучват и задоволяват изискванията на наличните и бъдещите заинтересовани страни.


В условията на засилваща се конкуренция на пазара и на непрекъснато повишаване изискванията на потребителите, Политиката по управление на Организацията е насочена към: НЕПРЕКЪСНАТО ПОДОБРЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ И УСЛУГИ, ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗБУТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМР, ДЕЙСТВИЯ ПО ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ПОСТИГАНЕ НА СЪОТВЕТСТВИЕ С ИЗИСКВАНИЯТА НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ И НОРМАТИВНИТЕ ДОКУМЕНТИ.


За реализиране на политиката по управление в СРЕГИ ООД има внедрена и сертифицирана Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на БДС EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.


СРЕГИ ООД членува в Камарата на строителите в България.

 
Открийте ни в Google+